Haetaan PHP-ohjelmoijaa/web-devaajaa

25.08.2020     Innowise    

Haemme PHP-ohjelmoijaa/web-devaajaa pitkäaikaisiin asiakkaidemme ohjelmistoprojekteihin. Jatkuva haku.

Innowise on vuonna 2004 perustettu digitaalisen median palvelu- ja ohjelmistoyritys. Teemme verkkopalvelut ja räätälöidyt verkkosovellukset ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä. Niiden lisäksi kehitämme omia verkkopalveluita ja ohjelmistoja.

Seuraat alan kehitystä ja sinulla on vähintään 3 vuotta työkokemusta. Haluat olla mukana kehittämässä uudenlaisia verkkopalveluita. Osaat toteuttaa monipuolisia verkkosovelluksia ja laajankin ohjelmiston rakenne pysyy hallinnassasi. Tunnet olio-ohjelmoinnin periaatteet ja osaat soveltaa niitä hyvällä tasolla ketterässä tietojärjestelmien kehitystyössä.

Voit olla kokenut koodari tai nuori lahjakkuus. Arvostamme koulutusta ja kokemusta, mutta eniten kuitenkin osaamista. Tarjoamme sopivan haastavia työtehtäviä, joissa voit kehittää taitojasi edelleen sekä tuoda omat ideasi ja ratkaisusi esiin.

Edellytämme:

  • Erinomaista PHP- ja MySQL-osaamista
  • Hyvää JavaScript-osaamista (esim. Ajax, AngularJS)
  • Hyvää (X)HTML- ja CSS-osaamista
  • Hyvää työasennetta

Arvostamme lisäksi:

  • Ohjelmistorajapintojen tuntemusta
  • Mobiilisovelluskehityksen tuntemusta
  • Palvelinohjelmistoihin ja -ylläpitoon liittyvää osaamista

Työ tapahtuu Oulussa Teknologiantie 1:n toimistollamme ja/tai etänä. Tarjoamme mukavan työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkan.

Kyseeseen tulee kokopäivätyö tai osa-aikatyö sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen: harto.ponka@innowise.fi otsikolla "Hakemus". Lisätiedot samasta osoitteesta tai WhatsAppilla.

Sopivaksi katsomamme hakijat kutsutaan haastatteluun.

Yhteyshenkilö:
Harto Pönkä
WhatsApp: https://wa.me/358400500315
Puhelut: 0400500315