Pyydä tarjous

Haluatko tarjouksen GDPR-koulutuksesta tai webinaarista? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

GDPR-koulutukset, -webinaarit ja -konsultointi

EU:n yleinen tietosuoja-asetus eli GDPR astui voimaan 25.5.2018 ja kansallinen tietosuojalaki 1.1.2019. Kyse on uudesta lainsäädännöstä, joka koskee pääsääntöisesti kaikkia yksityisiä ja julkisia rekisterinpitäjiä ja henkilötietojen käsittelijöitä. Toisaalta asetus tuo jokaiselle kuluttajalle uusia oikeuksia omiin henkilötietoihinsa.

Kouluttajamme Harto Pönkä (ks. esittely) on perehtynyt yleiseen tietosuoja-asetukseen ja kouluttanut sitä mm. seuraavista näkökulmista:

  • GDPR:n vaatimukset henkilötietojen käsittelylle yrityksissä ja muissa organisaatioissa (mm. asiakasrekisterit, markkinointi ja tietojärjestelmät)
  • Tietosuojavastaavien koulutukset
  • GDPR ja sosiaalisen median palvelut
  • GDPR:n huomiointi koulutuksessa ja opetuksessa
  • Henkilökohtainen tietosuoja ja tietoturva netissä ja somessa

Käytännönläheiset GDPR-koulutukset ja -webinaarit

  • Lyhyet tietoiskut ja luennot (1-2 h)
  • Puolen- ja kokopäivän koulutukset (3-6 h)
  • Myös etäkoulutukset ja webinaarit

EU:n yleinen tietosuoja-asetus on monimutkainen kokonaisuus, mutta GDPR-koulutusten ei tarvitse olla pelkkää lakitekstiä. Oleellista on, että perusteet saadaan hallintaan, jonka jälkeen voidaan käsitellä käytännön tilanteita esimerkkien ja keskustelujen avulla.

Yrityksille suunnatuissa koulutuksissa yhdeksi lähtökohdaksi voidaan ottaa yrityksen omat henkilötietojen käsittelyyn liittyvät selosteet ja ohjeistukset. Tarvittaessa autamme myös niiden teossa.

Koulutuksen pito on mahdollista myös etänä (esim. Adobe Connect, Skype, Lync tai videoneuvottelu) ja siihen voi liittyä myös verkkotyöskentelyä  Purot.net-oppimisalustalla, joka on ilmaiseksi käytettävissä Innowisen koulutuksissa.

Esimerkkejä GDPR:ään, henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvistä koulutuksista

  • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen perusteet (esimerkki)
  • EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja somepalvelujen käyttöehdot (esimerkki)
  • Tietoturvan perusteita (esimerkki)
  • GDPR yritysten toiminnassa ja markkinoinnissa
  • Yrityksen tietosuojaohjeistuksen ja henkilötietojen käsittelyn koulutus yhdistettynä GDPR:n yleiskatsaukseen
  • Tietosuojavastaavien koulutukset
  • Oppimisanalytiikka ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR (esimerkki)

Esimerkkejä pidettyjen koulutusten materiaaleista löydät SlideSharesta

 

GDPR-konsultointi

Tarjoamme yrityksesi/organisaatiosi tarpeisiin räätälöityä tietosuoja-/GDPR-konsultointia. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

 

GDPR-aiheiset kirjoitukset blogissa