Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Mapista tai saada esittelyn ohjelmasta? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Kaikki koulutusten hallintaan

  • Helposti luotavat koulutusten esittelysivut
  • Koulutuskohtaiset tarkat sisällöt
  • Monipuoliset hallintatoiminnot

Koulutuskohtaiset tiedot ja valinnat

Koulutuksien hallintasivuilta löytyvät omat kohdat oleelliselle tiedolle: aika ja paikka, ilmoittautuminen, hinnoittelu, kouluttaja, sisältö ja niin edelleen. Samassa yhteydessä koulutukselle voidaan määritellä esimerkiksi kohderyhmiä, tavoitteita ja mahdollisia yhteyksiä muihin opintoihin. Muokattavalla lomakkeella voidaan määrittää koulutuskohtaiset sisällöt tarkasti ja tarpeen mukaan. Koulutukset voivat olla itsenäisiä tai osa laajempaa kokonaisuutta.

Helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta koulutustietojen julkaisu onnistuu kaikentasoisilta käyttäjiltä. Julkaistavia sivuja voidaan esikatsella ennen julkaisua ja versiohistoria tallentaa sivustoon tehdyt muutokset: tarvittaessa esimerkiksi vanhempia versioita voidaan muokata ja palauttaa.  

Toiminnot koulutuksen eri vaiheisiin

Näytä kaikki (5 kpl)

Reaaliaikainen tiedonhallinta

Koulutustietojen hallinta sujuu nopeasti ja tehokkaasti: samalla sivulla pääsee hallitsemaan koulutuksen toteutuksen kannalta oleellisia tietoja. Mapin avulla koulutuksien tiedot pysyvät ajan tasalla ja reaaliaikainen seuranta mahdollistaa muuttuviin tilanteisiin reagoinnin nopeasti: esimerkiksi ajantasainen tieto koulutukseen ilmoittautuneiden ja osallistujien määrästä ja tilanteesta on helposti saatavilla.

Kursseja voidaan hakea järjestelmästä esimerkiksi ajan, paikan tai nimen perusteella. Järjestelmä arkistoi automaattisesti menneet kurssit, joten myös niiden tiedot ovat aina käytettävissä.

Koulutuksien omille sivuille on mahdollista tallentaa paljon tietoa paitsi itse koulutuksen sisällöistä myös monia hallinnointia tehostavia tietoja. Esimerkiksi koulutuskohtaiset laskutustiedot ovat nopeasti löydettävissä. Järjestelmän monipuolisista laskutustoiminnoista voi lukea lisää laskutuksen omalta sivulta. Lisäksi koulutuksille voidaan merkitä tilastointia varten tietoja, joiden avulla voidaan nopeasti tuottaa tietoa esimerkiksi raportointia varten. Koulutuksiin osallistujille voidaan myös lähettää sähköpostia suoraan järjestelmästä, mikä nopeuttaa tiedon kulkua esimerkiksi koulutuksia toteutettaessa.  

Koulutusten tulosteet eri tarkoituksiin

Mapista voidaan ladata kaikki keskeiset koulutusten järjestämiseen tarvittavat tulosteet: osallistujalistat, osoitetarrat, todistukset ja tietenkin laskut. Tulosteiden luonti onnistuu niin yksilö-, koulutus-, ryhmä- kuin toimipaikkakohtaisesti ja niiden sisällöt ovat helposti muokattavissa.

Myös tulosteiden tallennus sujuu vaivattomasti: järjestelmä esimerkiksi tulostaa koulutuksiin osallistujien todistukset omiksi tiedostoikseen (pdf). Kaikki tulosteet voidaan myös tallentaa ZIP-tiedostoina.