Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Mapista tai saada esittelyn ohjelmasta? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Toimiva kokonaispaketti koulutushallintaan

  • Kattaa prosessin kaikki vaiheet
  • Tarpeiden mukaan räätälöidyt ratkaisut
  • Turvallisuus

Koulutuspolun kaikki vaiheet samalla järjestelmällä

Mappi huolehtii tietojen hallinnoinnista koko koulutuspolun ajan. Markkinointirekisteriin tallentuvien yhteystietojen avulla on mahdollista tavoittaa sekä oppilaitoksessa jo opiskelevia että uusia potentiaalisia opiskelijoita. Koulutusten ja opiskelijoiden tiedot kulkevat samassa järjestelmässä koulutuksen kaikkien vaiheiden läpi.

Tarpeiden mukainen kokonaispaketti

Järjestelmän yksityiskohdat sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaiden omien tarpeiden mukaan: esimerkiksi sisällöt räätälöidään tarvittavien tietojen mukaan ja laskutus voidaan integroida tiettyyn ohjelmistoon. Koulutusesittelyt ja -hakutoiminnot integroidaan oppilaitoksen omille www-sivuille.

Tehokkuus ja joustavuus

Järjestelmän avulla voidaan käsitellä suuria määriä tietoa nopeasti ja tarkasti: esimerkiksi monipuoliset hakutoiminnot mahdollistavat sekä yksityiskohtaisen että laajan tiedon etsinnän. Samalla järjestelmällä voidaan hallita niin yksittäisten opiskelijoiden kuin suurien opintokokonaisuuksien tietoja. Ajankohtaisten tietojen lisäksi järjestelmä mahdollistaa arkistoitujen tietojen hyödyntämisen.

Monien manuaalisten tehtävien automatisointi tehostaa oppilaitoksen toimintaa vapauttamalla resursseja muuhun toimintaan. Lisäksi monet toiminnot auttavat esimerkiksi tunnistamaan suosittuja kursseja ja seuraamaan opiskelijoiden kurssikäyttäytymistä. Järjestelmän avulla myös virhetilanteiden mahdollisuus vähenee oleellisesti.

Helppokäyttöisyys

Mappi on kevyt hallintajärjestelmä, jonka monipuoliset toiminnot kattavat koulutuksien organisoinnin keskeiset tehtävät. Selkeä käyttöliittymä ja useat valmiit lomakepohjat helpottavat sisällön tuotantoa ja käsittelyä: muokattavaa aineistoa on mahdollista esikatsella ennen julkaisua. Ohjeet järjestelmän käyttöön ovat jatkuvasti saatavilla samassa näkymässä sisältöjen kanssa.

Turvallisuus

Kotimainen järjestelmä on luotettava työkalu tärkeiden tietojen hallintaan. Toiminnot perustuvat helppokäyttöiseen ja joustavaan Innowise CMS-julkaisujärjestelmään, jolla tiedot pysyvät varmasti tallessa. Lisäksi järjestelmän loki tallentaa tiedot käyttäjien toiminnoista, mikä parantaa tietoturvallisuutta.