Hosting-palvelut/webhotellit

Saat meiltä aina sopivan hosting-palvelun www-sivustollesi tai verkko-ohjelmistollesi.

Palvelu

500 Mt

1 000 Mt

2 500 Mt

5 000 Mt

10 000 Mt

Hinta 15 €/kk 25 €/kk 40 €/kk 60 €/kk 80 €/kk
Levytila 500 Mt 1000 Mt 2500 Mt 5000 Mt 10000 Mt
Siirtokaista kk:ssa 25 Gt/kk 50 Gt/kk 125 Gt/kk 250 Gt/kk 500 Gt/kk
SSL-suojaus Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Lisätietoa Palvelujen sisältö
Verkkotunnukset

Tilatessaan hosting-palvelun asiakas hyväksyy hosting-palvelusopimuksen ehdot.

Vinkki: Voit hankkia hosting-palvelun ja Innowise CMS -julkaisujärjestelmän yhdessä edullisena sovellusvuokrauspalveluna.

Tuki ja ylläpito

Palveluihimme sisältyy mm. ympärivuorokautinen vikavalvonta, FI-verkkotunnusten välittäjäpalvelu sekä verkkotunnusten hallinta kuten nimipalvelinasetusten ja -muutosten teko tarvittaessa. Autamme myös sähköpostitilien luonnissa ja ohjauksessa.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Ilmainen SSL-sertifikaatti sisältyy kaikkiin yllä mainittuihin palveluihin.

Ilmaisen sertifikaatin myöntäjänä on Comodo (sertifikaatin tiedoissa näkyy Cpanel Inc). Comodon myöntämä sertifikaatti toimii kaikissa nykyaikaisissa yleisesti käytetyissä laitteissa ja selaimissa. Verkkoyhteyden suojauksessa käytetään vahvaa SHA256-salausmenetelmää. Sertifikaatilla on DV-turvataso (domain validation).

SSL-suojaus näkyy www-sivustolla https-alkuisena osoitteena. Useat nettiselaimet näyttävät lisäksi lukko-symbolin www-sivun osoitekentän vieressä, josta käyttäjät huomaavat sivun olevan turvallinen.

Suojaus merkitsee, että sivuston ja sen käyttäjien välinen tiedonsiirto tapahtuu salatussa muodossa, jolloin ulkopuoliset eivät voi lukea sitä esimerkiksi avoimia WLAN-verkkoyhteyksiä käytettäessä. SSL-suojausta voi suositella etenkin www-sivustoille, joissa on kirjautumisen vaatimia osioita tai www-lomakkeita, joilla lähetetään henkilötietoja. Lisähyötynä on, että Google antaa hakukoneosumissa suuremman arvon www-sivustoille, jotka käyttävät SSL-suojausta.

SSL-sertifikaatti omalla IP-osoitteella

Www-sivuston SSL-suojauksen hinta omalla IP-osoitteella on 250 €/vuosi.

Hinta koostuu sivuston omasta IP-osoitteesta ja varsinaisesta SSL-sertifikaatista. SSL-sertifikaatin myöntäjänä on RapidSSL. Verkkoyhteyden suojauksessa käytetään vahvaa SHA256-salausmenetelmää.

Lisäresurssit

  • Levytila per 5 Gt 10 €/kk
  • Siirtokaista per 50 Gt 15 e/kk

Laskutus

Hintoihin lisätään Alv 24%.

Laskutuskausi on 3 kk, 6 kk tai 12 kk ja se laskutetaan etukäteen. Sopimuksen vähimmäispituus on 3 kk. Kuukauden 1.-15. päivänä avatut palvelut laskutetaan ko. kuukauden alusta lähtien, ja 15. päivän jälkeen avatut palvelut laskutetaan seuraavan kuukauden alusta lähtien.

Ota yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.