Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Innowise CMS:stä tai tilata ohjelman demotunnukset? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Julkaisujärjestelmän jälleenmyynti

Tarjoamme Innowise CMS -julkaisujärjestelmää jälleenmyytäväksi viestintä-, mainos- ja digimedia-alan yrityksille. Haemme luotettavia jälleenmyyjiä koko Suomesta.

Etsittekö www-sivustoprojekteihinne sopivaa julkaisujärjestelmää, joka olisi sekä asiakkaillenne helppokäyttöinen että teille monipuolinen ja joustava työkalu?

Haluatteko itse vastata suunnittelusta, mutta tarvitsette teknisestä toteutuksesta vastaavan kumppanin, jolta hoituu vaativammatkin koodaustyöt, räätälöinnit ja integroinnit?

Jos vastasit myöntävästi, ota yhteyttä!

Mistä on kyse?

Ryhtymällä Innowisen jälleenmyyjäksi saat oikeuden edustaa meitä ja myydä Innowise CMS -julkaisujärjestelmää asiakkaillesi. Jälleenmyyjä voi olla joko itsenäinen ammatinharjoittaja tai yritys. Innowise CMS sopii yhtälailla niin pienten kotisivujen julkaisujärjestelmäksi kuin suurien web-projektien tekniseksi toteutusalustaksi.

Julkaisujärjestelmän ohella jälleenmyyjä saa tuotevalikoimaansa luotettavat hosting-palvelumme. Lisäksi tarjoamme käyttöönne koko osaamispalettimme, johon kuuluu mm. www-sivustojen suunnittelu, tekninen toteutus, ohjelmointi ja sosiaalinen media.

 

Jälleenmyyjien kokemuksia

 • Studio Obra
  Päivi Hänninen

  Etsin aikanaan luotettavaa ja kohtuuhintaista yhteistyökumppania, joka pystyy toimittamaan suunnittelemieni verkkosivujen teknisen toteutuksen räätälöidysti, kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.

  Ennalta sovitut toimitusajat ja budjetit ovat aina pitäneet ja tarvittaessa on pystytty vastaamaan nopeastikin asiakkaan tarpeisiin. Ongelmatilanteissa apu on ollut saatavilla helposti ja nopeasti, mitä pidän ensiarvoisen tärkeänä.

  Toimivat ratkaisut mihin tahansa asiakkaan esittämään toiveeseen ovat aina löytyneet Innowisen laajan osaamisen ja asiantuntemuksen ansiosta. Innowise CMS on erittäin helppokäyttöinen ja toimiva julkaisujärjestelmä, josta asiakkaani ovat antaneet paljon positiivista palautetta. Sen käyttönotto on nopeaa ja kaikki toiminnot on suunniteltu loogisesti ja käyttäjäystävällisesti.

  Suosittelen lämpimästi Innowisea kumppaniksi myös muille viestintä- ja mainostoimistoille. Suosittelen myös erityisesti Innowisen CMS -julkaisujärjestelmää sen käyttäjäystävällisyyden ja vaativiinkin tarpeisiin laajennettavissa olevien ominaisuuksien ansiosta.

 • Mainostoimisto Kertalaaki
  Heikki Sulkala

  Yhteistyömme alkoi vuonna 2005, kun meillä oli toimeksianto erään tunnetun suomalaisen talotehtaan www-sivuista ja etsimme sivuston alustaksi luotettavaa, käyttöliittymältään selkeää ja suomenkielistä julkaisujärjestelmää.

  10 vuoden tiivis yhteistyö kertoo jo siitä, että arvostamme todella paljon Innowisen asiantuntemusta ja toimitusnopeutta. Myös akuutit ongelmatilanteet on hoidettu hienosti!

  Julkaisujärjestelmä on päivitysten myötä tulleista uusista ominaisuuksistaan huolimatta edelleen samanlainen helppokäyttöinen ja selkeä, eli sellainen mistä olemme alusta saakka tykänneet - ja myös asiakkaamme ovat tykänneet.

  Responsiivinen käyttöliittymä oli erittäin tervetullut. Nyt asiakkaamme voivat päivittää sivustojaan helposti myös mobiililaitteilla.

  Suosittelen Innowisea ehdottomasti! Innowise on laadukkaasta tuotteesta huolimatta kustannustehokas ja ketterä toimija.

Toimintatapamme

 • Mutkaton ja ehdottoman luotettava yhteistyö
 • Nopea toimitusprosessi, selvät toimintatavat ja ohjeet
 • Taloudellisesti kannattava yhteistyömalli
 • Ymmärrämme liiketoimintaanne ja tuemme myyntiänne
 • Lyhyet vastausajat ja reagointi kaikkiin tilanteisiin
 • Ei ikäviä yllätyksiä; emme jätä pulaan!

Jälleenmyyntimalli lyhyesti

 • Jälleenmyynnistä tehdään kirjallinen sopimus.
 • Jälleenmyyjä myy Innowise CMS -julkaisujärjestelmää asiakkailleen. Myös hosting-palvelut ja ohjelmointipalvelut ovat jälleenmyyjän asiakkaiden käytettävissä.
 • Annamme asiantuntija-apua tarjousten tekemiseen. Tämä korostuu varsinkin ensimmäisissä yhteisissä projekteissa.
 • Tilauksen tullessa jälleenmyyjä huolehtii tarvittavista sopimuksista asiakkaan kanssa. Saatte käyttöönne valmiit sopimusdokumentit.
 • Emme normaalisti ole yhteydessä loppuasiakkaaseen, vaan jälleenmyyjä toimii yhteyshenkilönä projektin aikana. Tarvittaessa pyydämme esimerkiksi asiakkaan FTP-tunnukset jälleenmyyjän kautta.
 • Toimitamme julkaisujärjestelmän / www-sivuston avaimet käteen -periaatteella sovitussa aikataulussa.
 • Jälleenmyyjä ja loppuasiakas saavat käyttäjätunnukset valmiiseen järjestelmään sekä tarvittavan käyttötuen.

Tarjoamme kaksi ensimmäistä julkaisujärjestelmän tilausta puoleen hintaan. Voitte hyödyntää edun myös myyntiprovisiona tai hankkimalla julkaisujärjestelmän omalle www-sivustollenne.

Jos yrityksesi on kiinnostunut tarjoamaan Innowise CMS -julkaisujärjestelmää asiakkailleen tai käyttämään muuten hyödyksi palveluitamme, ota yhteyttä, niin kerromme lisää.