Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Mapista tai saada esittelyn ohjelmasta? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Opiskelijarekisteri ja käyttäjien hallinta

  • Henkilötietojen luotettava tallennus ja muokkaus
  • Kaikki tieto samassa paikassa
  • Tietomassojen tuonti järjestelmään
  • Käyttäjät voivat katsella ja muokata omia tietojaan

Kaikki opiskelijat ja opettajat samassa järjestelmässä

Käyttäjien hallinta on joustavaa: samasta järjestelmästä löytyvät niin opiskelijat, opettajat kuin ylläpitäjätkin. Monipuolisten hakutoimintojen avulla käyttäjärekisteristä voidaan etsiä oikeat henkilöt esimerkiksi roolin, toimipaikan tai koulutuksen mukaan. Ilmoittautuneiden ja osallistuvien opiskelijoiden lisäksi järjestelmästä on mahdollista nopeasti löytää myös muun muassa varasijoilla olevia tai keskeyttäneitä.

Käyttäjien oikeuksia eri sivuihin ja toimintoihin voidaan määritellä tarkasti. Esimerkiksi opiskelijat voivat katsella ja muokata omia tietojaan.  He voivat myös seurata omia suorituksiaan. Myös opettajille voidaan antaa oikeudet muokata omien koulutuksiensa tietosisältöjä sekä esimerkiksi lähettää sähköpostia koulutuksiensa osallistujille. Lisäksi järjestelmän ylläpitäjien toiminnot tallentuvat lokitietoihin, mikä parantaa tietoturvallisuutta.

Monipuoliset ja räätälöitävät käyttäjätiedot

Näytä kaikki (5 kpl)

Käyttäjäprofiilien hyödyntäminen

Kaikki käyttäjään liittyvät tiedot löytyvät omalta sivultaan. Ominaisuudet -välilehdeltä löytyvät kaikki tärkeät henkilötiedot sekä muita käyttäjäprofiiliin liitettyjä tietoja kuten esimerkiksi markkinointitägit, joiden avulla voidaan kohdentaa käyttäjälle lähetetettäviä markkinointiviestejä.

Kurssit -välilehdeltä löytyvät kaikki koulutukset, joihin käyttäjä on ilmoittautunut. Välilehdeltä löytyvät tarkat tiedot muun muassa eri koulutuksien vaiheesta sekä kaikista käyttäjän laskuista. Yhdellä silmäyksellä voidaan siis esimerkiksi seurata opiskelijakohtaista tilannetta kaikkien hänen koulutuksiensa suhteen.  

Samalle henkilölle kuuluvia käyttäjäprofiileja on mahdollista yhdistää, jolloin kaikki häneen liittyvä tieto on kerralla saatavilla. Profiilien yhdistäminen myös poistaa järjestelmästä turhat päällekkäiset tiedot.  

Tehokas opiskelijarekisteri

Mappi on suunniteltu suurien tietomäärien käsittelyyn, joten sen avulla on helppo hallita paljon yksityiskohtaista ja luottamuksellista tietoa. Se toimii erinomaisesti opiskelijarekisterinä: opiskelijatietoja voidaan käsitellä joustavasti ja monipuolisesti. Esimerkiksi monipuolisten hakutoimintojen ansiosta opiskelijoita voidaan etsiä tarkkojen kriteerien mukaan, mutta toisaalta hakutuloksia voidaan määritellä myös väljempien tarpeiden mukaan. Rekisteriin voidaan tuoda käyttäjätietoja myös massatuontina.

Kaikkien samaan koulutukseen osallistuvien tiedot ovat nähtävillä yhdellä kertaa, mikä nopeuttaa koulutukseen liittyvää hallinnointia. Heidän tietojaan voidaan käsitellä niin ryhmänä kuin yksilöllisesti. Myös sähköpostiviestien lähettäminen joko tietyille tai kaikille osallistujille onnistuu suoraan järjestelmästä.

Koulutuksien hallinnoinnin kannalta keskeiset aineistot voidaan käsitellä ja tuottaa Mapin kautta.