Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Mapista tai saada esittelyn ohjelmasta? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Tehokasta koulutusten markkinointia ja viestintää

  • Henkilöiden ja yhteystietojen tuonti rekisteriin
  • Markkinointitägit, joiden avulla kohdennettua viestintää
  • Tehokkaat hakutoiminnot markkinoinnin tueksi
  • Uutiskirjeiden lähettäminen ja arkistointi

Kohdennettua ja älykästä koulutusten markkinointia

Mappi toimii monipuolisena viestinnän työkaluna ja markkinoinnin rekisterinä. Järjestelmään voidaan kerätä käyttäjien sallimat yhteystiedot sekä tuoda yhteystietoja ulkopuolelta.  Rekisteritietoihin kerättyjen markkinointitägien avulla viestintää voidaan kohdentaa halutulle kohderyhmälle esimerkiksi aiempien koulutuksiin osallistumisten tai muiden kiinnostuksien mukaan. Yhdelle käyttäjälle on mahdollista liittää useita markkinointitägejä.

Koulutuksien tietoihin voidaan määritellä ala- ja aihekohtaisia markkinointitägejä, jotka liitetään osallistujien tietoihin. Halutessaan käyttäjät voivat estää markkinoinnin.

Koulutustarpeiden tunnistaminen markkinointitägien avulla

Tiedottaminen uusista koulutuksista suoraan kurssihallinnasta

Järjestelmässä voidaan luoda ja muokata uutiskirjeitä ja markkinointiviestejä, joita voidaan lähettää kohdennetusti tai kaikille rekisterissä oleville. Uutiskirjeitä vastaanottaviin ryhmiin voidaan helposti liittää tai sieltä poistaa henkilöitä.

Uutiskirje -osion päänäkymästä löytyvät kaikki keskeiset toiminnot. Uutiskirjeitä voidaan muokata ja lähettää samalla sivulla. Uuden uutiskirjeen pohjana voidaan esimerkiksi käyttää jo lähetettyä uutiskirjettä: näin ollen esimerkiksi visuaalisia muotoiluja ei tarvitse joka kerta tehdä uudelleen. Uutiskirjeen vastaanottajat voidaan määritellä kullekin kirjeelle erikseen.

Lähetetyt uutiskirjeet tallentuvat automaattisesti. Sähköpostina lähetettäviä uutiskirjeitä voidaan lähettää esimerkiksi teksti– tai html–muodoissa. Uutiskirje voidaan lähettää myös linkkinä www-sivulle.

Uutiskirjeet tulevista koulutuksista helposti

Tehokasta viestintää opiskelijoille

Selkeiden lomakepohjien ja kattavien yhteystietojen ansiosta viestintä on nopeaa ja tehokasta: niin yleinen tiedottaminen kuin kohdennettu viestintä sujuvat nopeimmillaan muutamalla klikkauksella. Viestinnässä voidaan hyödyntää tarpeen mukaan erilaisia aineistoja.

Koulutuskohtaisten sivujen kautta voidaan suoraan lähettää sähköpostia joko kaikille koulutukseen osallistuville tai yksittäisille opiskelijoille.