Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Innowise CMS:stä tai tilata ohjelman demotunnukset? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä

Innowise CMS –julkaisujärjestelmässä on panostettu www-sivuston ylläpidon helppouteen sekä käyttöönoton vaivattomuuteen. Julkaisujärjestelmällä hallitaan www-sivuston sisältöjä, rakennetta, kuvia ja muita tiedostoja.

Innowise CMS:n etuja ovat mm.

  • Helppous - nopea oppia ja vaivaton käyttää
  • Joustavuus - räätälöity toimitus vakiona
  • Some- ja hakukoneoptimointi - opastetut toiminnot,
    lue lisää hakukoneoptimoinnista julkaisujärjestelmällä
  • Toimintanopeus - tärkeää käyttäjille ja hakukoneille
  • Responsiivisuus - toimivuus tableteilla ja älypuhelimilla
  • Turvallisuus - tietosi pysyvät tallessa, ei tarvetta jatkuville tietoturvapäivityksille

Lataa PDF-esite

Uusin versio 21.3.2022:
Innowise CMS v. 2.7: hCaptcha-roskapostiesto ja API

Innowise CMS -julkaisujärjestelmä, sisällönhallintajärjestelmä, nettisivujen ylläpitosovellus, vaihtoehto Wordpressille,

Moderni, helppokäyttöinen ja joustava julkaisujärjestelmä

Kun 19 vuotta sitten etsimme sopivaa julkaisujärjestelmää asiakkaallemme, emme löytäneet riittävän helppokäyttöistä ja monipuolista vaihtoehtoa. Kaikki ilmaisohjelmat olivat joko liian teknisiä tai rajoittuneita. Siksi teimme oman julkaisujärjestelmän - ja sen ovat valinneet omakseen jo sadat asiakkaamme.

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Innowise CMS tarjoaa edistykselliset ja viimeiseen asti hiotut toiminnot, jotka tekevät www-sivuston rakentamisesta ja ylläpidosta vaivatonta. Siitä on kehittynyt luotettava, joustava ja kustannustehokas ohjelmistokehikko myös räätälöityjen verkko-ohjelmistojen toteuttamiselle.

 

Näytä kaikki (9 kpl)

Helppokäyttöisyys

Olemme tehneet paljon kehitystyötä, jotta Innowise CMS olisi yhä helppokäyttöisempi. Julkaisujärjestelmämme on tarkoitettu ns. tavallisille ihmisille, joilla ei ole teknisiä erikoistaitoja. Www-sivuston sisältöjen muokkaus, liitetiedostojen tuonti ja muut vastaavat perustoiminnot on hiottu mahdollisimman selkeiksi ja loogisiksi.

Julkaisujärjestelmässä on useita ylläpitäjän arkea helpottavia toimintoja kuten viimeksi muokattujen sivujen lista, sivujen versiohistoria, järjestelmän sisäiset välilehdet, joihin voit jättää talteen usein tarvitsemiasi sivuja ja toimintoja, sekä kätevä hakutoiminto. Käyttöohjeet on liitetty suoraan toimintojen yhteyteen, jolloin ne löytyvät juuri silloin, kun niitä tarvitaan.

Responsiivisuus

Innowise CMS toimii niin pöytäkoneella, läppärillä, tabletilla kuin kännykälläkin. Näin voit tehdä päivityksiä www-sivustollesi missä tahansa oletkin - kunhan nettiyhteys on käytössä.

Innowise CMS -julkaisujärjestelmä on joustava työkalu www-sivuston sisällönhallintaan

Edistyneet ominaisuudet

Innowise CMS:n ominaisuudet ovat pitkälle kehitettyjä ja soveltuvat vaativampaankin sisällönhallintaan. Välimuistituksen ansiosta sivuston toimintanopeus on aina huippuluokkaa. Järjestelmä sisältää mm. WYSIWYG-editorin sisältöjen muokkaukseen, sivukohtaisen versiohistorian, poistettujen sivujen roskakorin, sivujen esikatselun, sivujen ajastetun julkaisun sekä monipuolisen tiedostohallinnan. Lisäksi julkaisujärjestelmän ominaisuuksia voidaan laajentaa valmiilla lisätoiminnoilla.

Innowise CMS –julkaisujärjestelmällä rakennetulle sivustolle voidaan liittää esimerkiksi ajankohtaista-palsta ja tapahtumakalenteri - tai mitä sitten tarvitaankin. Automaattisesti generoituva sivukartta, sivuston sisäinen hakutoiminto ja tuki useille kieliversioille sisältyvät julkaisujärjestelmän toimitukseen.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median palvelujen tykkäys- ja linkinjakopainikkeet ovat nykyaikaisen www-sivuston perustoimintoja ja sisältyvät siksi vakiona julkaisujärjestelmän toimitukseen. Voit optimoida, miltä sivustosi linkit näyttävät Facebookissa sekä valita jokaiselle sivulle oman jakokuvan.

Voit halutessasi luoda ja ylläpitää Facebook-sivusi välilehtiä Innowise CMS:llä samaan tapaan kuin tavallisia www-sivuja. Lisäpalveluna on saatavissa Facebook-kilpailusovellukset.

Innowise CMS:n sisältöjen upotustoiminnot tukevat RSS-syötteitä (uutisvirtoja), XHTML-upotuskoodeja ja upotusrajapintaa (oEmbed), jolla esimerkiksi YouTube-videoiden ja SlideShare-esitysten liittäminen sivustolle on mutkatonta. Www-sivustosi omat sisällöt ovat upotettavissa muihin verkkopalveluihin RSS-syötteiden ja oEmbed-rajapinnan kautta.

Ylläpitäjien välinen yhteistö

Www-sivuston ylläpito on yhä useammin tiimityötä. Siksi teimme sivujen muokkauksen yhteyteen keskustelupalstan, jonka avulla ylläpitäjien on helppo toimia yhdessä. Näin julkaisujärjestelmästä tulee ylläpitäjien keskinäinen some-palvelu ja yhteistyöalusta.

Ylläpitäjät saavat sähköposti-ilmoituksen keskustelupalstan viesteistä, joissa heidät mainitaan. Keskustelupalstaa voi hyödyntää myös muistiinpanojen tekemiseen ja tulevien päivitysten suunnitteluun. Lisäksi julkaisujärjestelmän pääsivulla on paikka yhteisten muistiinpanojen tekoon.

Joustavuus ja tehokkuus

Innowise CMS soveltuu monen tyyppisille www-sivustoille, sillä järjestelmän toimitus tehdään aina räätälöidysti sivuston tarpeiden mukaisesti. Esimerkiksi käytössä olevat kieliversiot, sivutyypit ja sisältömoduulit (esim. listaukset ja hakutoiminnot) määritellään tapauskohtaisesti. Pitkälle viedyn muokattavuuden ansiosta Innowise CMS –julkaisujärjestelmä on hyvä valinta myös silloin, kun sivustolle tulee erikoistoimintoja, joihin valmiit ratkaisut eivät riitä. Innowise CMS soveltuu jopa tuhansia sivuja käsittävien tietopankkien toteutukseen.

Avaimet käteen -toimitus

Innowise CMS –julkaisujärjestelmän toimitus tehdään avaimet käteen –periaatteella. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä asennetaan kaikilta osin valmiiksi ennen kuin se luovutetaan asiakkaan käyttöön. Julkaisujärjestelmän ohella asiakas saa käyttöönsä myös laajan asiantuntemuksemme ja kokemuksemme www-sivustojen rakentamisesta.

Kustannustehokkuus

Innowise CMS maksaa hintansa takaisin, kun www-sivuston tekemiseen ja esimerkiksi hakukoneoptimointiin ei enää tarvita ulkopuolisten yritysten palveluita, vaan voit tehdä ne itse. Helppokäyttöisyyden ansiosta säästät myös aikaa, kun päivitykset hoituvat nopeasti.

Toimitusvaihtoehtoja on kaksi: lisenssi ja sovellusvuokraus. Lue lisää toimitussisällöt-sivulta.

Tilaa esittely tai ota yhteyttä!

Voit tilata alta julkaisujärjestelmän esittelyn tai demotunnukset. Voit myös jättää tarjouspyynnön, niin teemme ehdotuksen tarpeitanne vastaavasta kokonaisuudesta.