Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Mapista tai saada esittelyn ohjelmasta? Ota yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Monipuoliset laskutustoiminnot

  • Laskujen luonti ja tulostus
  • Laskutuserien tapauskohtainen määrittely
  • Laskutustilanteen seuranta niin koulutus- kuin yksilötasolla
  • Laskutusasiakkaiden hallinta
  • Integrointi ulkoisiin laskutusohjelmiin

Kaikki laskutuksen vaiheet

Kaikki laskutustoiminnot löytyvät omalta välilehdeltään: järjestelmästä voidaan luoda ja tulostaa laskuja sekä seurata laskutuksen tilannetta. Laskutusta seurattaessa laskuja voidaan hakea muun muassa toimipaikan, koulutuksen tai maksajan mukaan. Laskutustiedot voidaan tallentaa tiedostoiksi (esim. CSV tai PDF).

Laskutustiedot voidaan myös integroida ulkoisiin laskutusohjelmiin.

Laskutustoiminnot helposti

Tarkoin määriteltävät laskutustiedot

Osallistujien laskutustiedot ovat yksilöllisesti määriteltävissä. Laskutuksen seurannan erilaiset tilanteet onnistuvat helposti: järjestelmään voidaan vapaasti muokata esimerkiksi useita laskutuseriä ja -määriä. Myös laskujen peruminen ja uusien laskujen luominen onnistuvat muutamalla klikkauksella. Laskuja voidaan käsitellä myös esimerkiksi koulutus- tai toimipaikkakohtaisesti.

Järjestelmässä on useita toimintoja, jotka nopeuttavat laskutusta etenkin suuria tietomääriä käsiteltäessä. Järjestelmään voidaan valmiiksi tallentaa laskutuksessa toistuvasti tarvittavia tietoja. Lisäksi tarvittaessa samoja tietoja voidaan merkitä yhtä aikaa useille käyttäjille.

Laskutusasiakkaat

Yksityishenkilöiden lisäksi järjestelmään on mahdollista kirjata laskutusasiakkaita: koulutukseen osallistuvien laskut voidaan osoittaa joko heille itselleen tai laskutusasiakkaana olevalle yritykselle tai muulle organisaatiolle.

Samalle laskutusasiakkaalle voidaan merkitä useita osallistujia. Samalle laskutusasiakkaalle merkittyjen opiskelijoiden laskutustilanne on kootusti löydettävissä omalta sivultaan: näin koulutuksien järjestäjän on helppo esimerkiksi koostaa kaikki samalle laskutusasiakkaalle menevät laskut yhteen tulosteeseen.

Laskutusasiakkaiden tiedot kootusti samassa paikassa