Www-palveluita yli 20 vuoden kokemuksella

Tarjoamme digitaalisen median asiantuntijapalveluita sisältäen mm. nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen, ohjelmoinnin ja hakukoneoptimoinnin. Valikoimaamme kuuluu myös hosting- ja ylläpitopalvelut.

Teemme www-sivustoja, verkkopohjaisia ohjelmia ja verkkokauppoja niin pienten kuin isojenkin organisaatioiden tarpeisiin. Panostamme www-palvelujen käytettävyyteen, visuaaliseen ulkoasuun ja tekniseen toimintavarmuuteen. Annamme työllemme toimivuustakuun.

Huomioimme toteutuksessa tietoturvallisuuden, jatkokehitysmahdollisuudet sekä helpon ylläpidettävyyden.

Www-palvelujen suunnittelun ja toteutuksen tukena ovat valmiit ohjelmistomme kuten Innowise CMS -julkaisujärjestelmä sekä ohjelmointipalvelumme. Tarjoamme lisäksi sosiaalisen median ratkaisuja, jotka voidaan integroida myös yrityksen kotisivuille.

Näin syntyy haluttu lopputulos

Verkkopalvelun suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan tarpeet ja toivomukset. Se on siemen, jonka kasvattamisen avuksi tarjoamme näkemyksemme, ammattitaitomme ja kokemuksemme. Projektin alussa määritellään vaatimukset ja suunnitellaan niihin sopivat ratkaisut. Ratkaisuehdotusta arvioidaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Asiakaslähtöinen suunnittelu

Teemme ratkaisuehdotuksesta tarjouksen, joka sisältää mm. projektin tarkan kuvauksen, kustannuserittelyn ja aikataulun. Asiakkaan hyväksyttyä ehdotuksemme käärimme hihat, teemme tarvittavat tarkemmat suunnitelmat ja huolehdimme toteutuksesta. Kaikissa vaiheissa toimitaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toteutusvaiheen jälkeen tulos testataan perusteellisesti, jonka jälkeen seuraa lanseeraus. Lopputuloksena projektista versoaa esimerkiksi referenssiemme kaltaisia verkkopalveluja.

Tarjouskilpailuissa meitä on usein kiitelty kustannustehokkaiksi - emme laskuta turhasta. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!