Innowise CMS 2.1: muutoslista

29.05.2017     Innowise    

Katso Innowise CMS 2.1:n sisältämät uudet ominaisuudet. Päivitys tähän versioon on välttämätön, mikäli www-sivuston palvelimelle otetaan käyttöön PHP 7 -versio.

Tästä versioista eteenpäin julkaisujärjestelmä on käytettävissä myös englanniksi.
Tästä versioista eteenpäin julkaisujärjestelmä on käytettävissä myös englanniksi.

Tärkeimmät uudistukset

  • Julkaisujärjestelmä on käännetty englanniksi. Ylläpitäjät voivat siten valita kielekseen suomen tai englannin.
  • Kaikki www-sivuston lomakkeilla lähetetyt viestit tallennetaan automaattisesti. Ylläpitäjät voivat selata ja hakea aiempia lomakkeilla lähetettyjä viestejä.
  • Sivustolle voidaan määritellä lisäverkkotunnuksia, joita voidaan käyttää sivujen luonnissa. Samalla ominaisuus lisää julkaisujärjestelmään nimiavaruudet, joka mahdollistaa sen, että samalla nimellä ja osoitetunnuksella (ID:llä) voi olla useita www-sivuja samalla sivustolla.

Yhteensopivuus- ja tietoturvamuutokset

  • Yhteensopivuus PHP 7 -versioiden kanssa.
  • WYSIWYG-sisältöeditori on päivitetty uusimpaan versioon (CKeditor 4.7.0), jossa on tuoreimmat yhteensopivuuskorjaukset eri nettiselaimiin ja laitteisiin. Lisäksi editorissa on aiempaa parempi tuki taulukoiden kopioimiseen Excel-taulukkolaskentaohjelmasta.
  • Pienempiä ei-kriittisiä yhteensopivuus- ja tietoturvakorjauksia.

Milloin on syytä päivittää uuteen versioon?

Suosittelemme päivitystä, mikäli webhotellin/hosting-palvelun tarjoajasi on päivittämässä palvelimelle PHP 7 -ohjelmointikielen version, sillä vanhat julkaisujärjestelmän versiot eivät ole sen kanssa yhteensopivia. Mikäli tällainen muutos on tiedossasi, sovi julkaisujärjestelmän päivityksestä hyvissä ajoin etukäteen.

Muutoin suosittelemme päivitystä, mikäli käytössäsi on Innowise CMS 2.0 (vuodelta 2015) tai sitä vanhempi versio.

Katso myös aiemmat uudistukset.