Innowise CMS 2.3: sosiaalisen median kanavat haltuun

10.09.2018     Innowise    

Katso Innowise CMS 2.3:n uudet ominaisuudet. Tärkein uudistus on sosiaalisen median kanavien julkaisujen hallinta julkaisujärjestelmässä.

Sosiaalisen median julkaisujen hallinta julkaisujärjestelmässä

Innowise CMS -julkaisujärjestelmä sisältää uudet toiminnot sosiaalisen median kanavien julkaisujen hallintaan ja liittämiseen www-sivustolle. Ylläpitäjät voivat liittää julkaisujärjestelmään yrityksen/organisaation käyttämät somekanavat eli julkaisujen lähteet. Tässä versiossa tuettuja lähdetyyppejä ovat: Facebook-sivut, Instagram-tunnukset sekä RSS-syötteet, joita käytetään useissa verkkopalveluissa.

Sivustoon liitettyjen some-lähteiden julkaisut voidaan listata eri tavoin osana www-sivustoa, esimerkiksi etusivulla, alapalkissa tai osana uutispalstaa. On tavallista, että kaikkia somekanavien julkaisuja ei aina haluta näyttää osana nettisivuja. Tämän vuoksi ylläpitäjät voivat myös piilottaa haluamansa julkaisut julkaisujärjestelmässä olevalla työkalulla. Luonnollisesti somejulkaisujen työkalu sisältää myös toiminnot julkaisujen hakemiseen eri kriteereillä.

 

Innowise CMS -julkaisujärjestelmällä sosiaalisen median julkaisujen hallinta onnistuu kätevästi
Innowise CMS -julkaisujärjestelmällä voit hallita www-sivustolle liitettyjä somekanavien julkaisuja

 

Muita uudistuksia

  • Sivujen osoitteiden (osoitetunnusten) muuttaminen on nyt mahdollista toiminnolla, joka korjaa samalla kertaa muuttuneeseen sivuun johtavat linkit ja viittaukset muilta sivuilta. Lisäksi toiminto lisää uudelleenohjauksen sivun vanhasta osoitteesta uuteen, mikä on tärkeää optimoinnin kannalta.
  • Julkaisujärjestelmän sisäinen tehtäväjono, jota käytetään erityisesti räätälöityjen www-ohjelmien raskaiden toimintojen suorituksen jaksottamisessa pienempiin osiin.
  • Kuvasisältöalueisiin kuvan esikatselu todellisessa koossa ja koordinaatin poimintatoiminto.
  • WYSIWYG-sisältöeditori on päivitetty uusimpaan versioon (CKeditor 4.10.0), jossa on tuoreimmat yhteensopivuuskorjaukset eri nettiselaimiin ja laitteisiin.
  • Pienempiä ei-kriittisiä tietoturva- ja bugikorjauksia.

Milloin on syytä päivittää uuteen versioon?

Suosittelemme päivitystä, jos webhotellin/hosting-palvelun tarjoajasi on päivittämässä palvelimelle PHP 7 -ohjelmointikielen version, sillä vanhat julkaisujärjestelmän versiot eivät ole sen kanssa yhteensopivia. Mikäli tällainen muutos on tiedossasi, sovi julkaisujärjestelmän päivityksestä hyvissä ajoin etukäteen.

Muutoin suosittelemme päivitystä, mikäli käytössäsi on Innowise CMS 2.0 (vuodelta 2015) tai sitä vanhempi versio.

Katso myös aiemmat uudistukset.